• 01_Exlabesa_10.10.2019

Tala Fou

Tala Fou

Ogaumu fa'aoso fa'aeletonika fa'aoso maualuga: fa'asologa i le lumana'i i le fa'afefeteina u'amea ma togafitiga vevela.

ogaumu induction

Ogaumu induction electromagnetic resonance maualuga, i le avea ai o se taʻitaʻi i le fanua o le faʻafefeteina o uʻamea ma le vevela, o loʻo feagai ma se suiga faʻatekonolosi, faʻaalia tulaga tulaga ese pe a faʻatusatusa i ogaumu kasa masani, ogaumu pellet ma ogaumu tetee.Faʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le alualu i luma o tekinolosi ma le faʻatupulaia o le manaʻomia o fale gaosi oloa i le lalolagi atoa, o ogaumu faʻafefe eletise eletise ua avea ma mea fou ma faʻafeiloaʻi le siosiomaga.O lenei lipoti o le a talanoaina ai le atina'e o ogaumu fa'aeletonika fa'aalumaga maualuga ma au'ili'ili a latou fa'atusatusaga ma isi ogaumu.

 

Ogaumu fa'aoso eletise fa'aoso fa'aoso maualuga fa'atasi ma ogaumu kasa masani:

O ogaumu kasa masani e masani ona fa'alagolago i le mu o suau'u, e pei o le kesi fa'alenatura po'o le kesi suau'u liquefied, e maua ai le vevela.O lenei faiga e mafua ai le faʻaitiitia o le malosi o le malosi ona o le faʻaumatia o le malosi ona o kasa faʻafefe ma faʻavevela vevela e gaosia i le faagasologa o le afi.E le gata i lea, o ogaumu kesi e maualuga le tau o le tausiga i le maualuga o le vevela ma le siosiomaga pala, ma o afi afi ma isi vaega autu e manaʻomia le suia ma le faʻaleleia masani.

Ogaumu fa'aoso fa'aeletonika fa'aoso maualuga fa'atasi ma le ogaumu tete'e:

O ogaumu tetee e masani ona faʻaogaina faʻavevela faʻafefe ma e fai lava si le malosi-le aoga.O le faʻavevela faʻafefete o le a mafua ai ona liua se vaega o le malosi eletise i le malosi e le o le vevela, e pei o le vevela vevela ma le vevela vevela, lea e faʻaitiitia ai le faʻaogaina lelei o le malosi vevela.I se faʻatusatusaga, o le maualuga o le resonance electromagnetic induction ogaumu e maua ai le faʻamafanafanaina lelei o le uʻamea e ala i le mataupu faavae o le faʻaogaina o le eletise, e toetoe lava a leai se faʻaogaina o le malosi.

 

Dtulaga tau atinae:

I le lumanaʻi, o le a faʻaauau pea le olaola o ogaumu eletise eletise eletise eletise, ma sili atu ma sili atu mea fou ma faʻaleleia atili o le a taʻitaʻia ai la latou atinaʻe.O nisi nei o aga i le lumana'i:

1. Malosiaga lelei ma le puipuiga o le siosiomaga:O ogaumu faʻafefe eletise eletise o le a sili atu le gauai atu i le malosi o le malosi ma le puipuiga o le siosiomaga.O le faʻaitiitia o le faʻaaogaina o le malosi ma le ea o le a avea ma sini autu.O le faʻatinoina o tekinolosi faʻavevela sili atu ona lelei, togafitiga kesi gasu ma faiga toe faʻaleleia o le a faʻaitiitia ai aʻafiaga leaga o le siosiomaga.

2. Otometi ma atamai:O le faʻaauauina pea o le atinaʻeina o masini ma tekinolosi atamai o le a sili atu ai le atamai o le afi eletise eletise eletise.E ala i masini, suʻesuʻega o faʻamatalaga ma faiga faʻatonutonu faʻapitoa, e mafai e tagata faʻatautaia ona sili atu ona faigofie ona mataʻituina ma pulea faʻagaioiga o le ogaumu, faʻaleleia le lelei o le gaosiga ma faʻaitiitia ai faʻalavelave faʻatinoga.

3. Fa'atonuga fa'apitoa:O le ogaumu faʻafefe eletise eletise o le a lagolagoina le tele o manaʻoga faʻapitoa, e pei o le pulea o le taimi, pulea otometi le vevela ma le faʻaogaina o le mana otometi.O lenei mea o le a fesoasoani e faʻafetaui manaʻoga o tagata faʻatau mo faʻamatalaga faʻapitoa faʻapitoa, faʻalauiloaina mea fou ma le faʻamalieina o tagata faʻatau.

4. Tau tau tausiga maualalo ile vaitaimi mulimuli ane:Talu ai ona o le auala faʻavevela tuusaʻo e mafua ai le faʻaitiitia o le faʻaleagaina o le paʻu, o le ogaumu faʻafefe eletise eletise o le a faʻaitiitia ai le tau o le tausiga ma faʻalauteleina le ola tautua o le faʻafefe.

 

O ogaumu faʻapipiʻi eletise eletise maualuga o loʻo faʻateleina le avea ma aga i le lumanaʻi i le fanua o le faʻafefeteina o le uʻamea ma le vevela, ma o la latou faʻatusatusaga ma ogaumu masani e faʻaalia ai le lelei.A'o fa'aauau pea le aga'i i luma o tekonolosi, matou te mautinoa o le a fa'aauau pea ona fa'aola e lenei matā'upu fa'atekonolosi fou ma fa'amalieina mana'oga fa'aolaola fa'atupula'ia a'o taula'i atu i le puipuiga o le si'osi'omaga ma le malosi o le malosi.


Taimi meli: Nov-02-2023